День четверокурсника – важлива подія для будь-якого студента, оскільки це означає, що наближається завершення навчання в університеті. Це особливий день, коли студенти можуть відзначити свій успіх і досягнення на шляху до здобуття вищої освіти й отримання диплома.

Цього дня студенти зазвичай збираються разом. Університетські аудиторії, де студенти проводять більшість свого часу, стають місцем зустрічі та святкування.

У цей день студенти згадують та обговорюють свої переживання, події, враження, які вони отримали за час свого навчання в університеті. Вони діляться власними історіями та пригодами, що допомагає їм зберегти спогади про свої студентські роки.

Традиційно у День четверокурсника студенти ФМПНТ цікаво провели день: розгадували ребуси, згадували цікаві, веселі історії, дивились мультфільм “Думками навиворіт”, скуштували піцу, чаювали. Це час, коли студенти можуть розслабитися та насолоджуватися компанією один одного.

Один місяць залишається до отримання диплома, тому День четверокурсника є чудовою нагодою для студентів підсумувати свої досягнення, підготуватися до майбутніх звершень та можливостей, які чекають на них після випуску.

P1140705P1140710P1140712P1140766P1140784

Інформацію підготувала студентська рада факультету