Цікавий і пізнавальний тренінг проведено під час Тижня факультету математики, природничих наук та технологій професоркою кафедри математики та методики її навчання Наталією Пасічник.

Захід відвідали студент спеціальностей 073 Менеджмент, 051 Економіка, 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини), 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології), 015 Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості), 015 Професійна освіта (Цифрові технології).

Креативно й оригінально Наталія Олексіївна презентувала студентам основи економічних понять, як-от: організація витрат, уміння розподілу бюджету тощо. Особливу зацікавленість виявили студенти до психологічних аспектів уподобань при здійсненні миттєвих покупок без зайвих потреб. Про кредити і депозити, про заощадження у вигляді «фінансової подушки безпеки», про успіх і гарне почуття власної гідності!

Грамотне управління ресурсами, планування і правильний вибір джерел фінансування це те, що вкрай потрібно знати молодим людям, які вже можуть заробляти кошти й успішно розміщувати у цінні папери, чи інвестиційні проєкти, чи вкладати у розвиток  здібностей,  вмінь, навичок, комунікативних і проактивних практик тощо.

Принципи і поради для грамотного керування коштами зацікавили молодь. Тому тренінг проведено  успішно!

Малюнок без назви 15

Інформацію надано кафедрою математики та методики її навчання