Чергова поїздка наших студентів до закладів освіти стала особливою. Цього разу Денис Павлюк, студент спеціальності Професійна освіта (Цифрові технології) і Владислав Губар, який навчається за спеціальністю Середня освіта (Трудове навчання та технології), відвідали ГО «Серце матері», де перебувають діти та молодь з особливими потребами. Студенти факультету математики, природничих наук та технологій презентували роботів і надати дітям можливість керувати роботами.

У рамках заходу діти побачили справжніх роботів, ознайомились із їхніми функціональними можливостями. Для кожної групи вихованців були підібрані роботи різного типу складності, щоб кожен учасник мав змогу знайти щось цікаве для себе.

Така презентація була надзвичайно важливою для вихованців та їхніх батьків, оскільки роботи можуть стати чудовою можливістю для дітей з особливими потребами взаємодіяти зі світом та навчатись новим речам. Багато дітей, які були присутні на заході, висловили бажання продовжувати вивчати технології робототехніки, що може стати першим кроком до обрання майбутньої професії. Команда Krop_Robots залюбки долучилася до проєкту від ГО «Серце матері» для реалізації занять з робототехніки всім охочим дітям та молоді, щоб дати можливість розвивати напрямок STEM-технологій для всіх.

Ми впевнені, що така презентація є важливою для залучення дітей з особливими потребами до сучасного технологічного світу й розвитку їхніх талантів і здібностей.

 V515A1 V79811 VA0E01 VEDC01 VIBER1 VIBER2 VIBER3 VIBER4

Інформацію підготували студенти Дар’я Решетнікова, Денис Павлюк, Владислав Губар, Артем Руденко