Студенти ІІІ курсу факультету математики, природничих наук та технологій: Дар’я Решетнікова спеціальності Середня освіта (Інформатика), Денис Павлюк спеціальності Професійна освіта (Цифрові технології), Владислав Губар спеціальності Середня освіта (Трудове навчання та технології), Артем Руденко спеціальності Комп’ютерні науки взяли участь у проєкті UPSHIFT, який реалізують в області за підтримки дитячого фонду ЮНІСЕФ та Громадської організації “СКЦ “Задзеркалля”.

Програма UPSHIFT – це креативний простір, де підлітки та молодь можуть проявляти свої вміння та можливості, пропонувати інноваційні підходи до вирішення проблем та тестувати їхню ефективність. Для участі у програмі не потрібно мати вже готове рішення – командам достатньо визначити, яка проблема є нагальною для їхньої громади, а під час тренінгів вони зможуть експериментувати та шукати способи розв'язання цієї проблеми.

Таким чином, була створена команда Krop_Robots, яка поставила актуальну проблему, а саме недостатній рівень розвитку роботехніки в нашому місті та районі.

Команда факультету математики, природничих наук та технологій пройшла всі етапи, визначивши проблему відсутності в місті Кропивницький безкоштовного та корисного позашкільного дозвілля для дітей, які не мають можливості займатись робототехнікою в школах або на платних курсах. То ж, завдяки участі в UPSHIFT вони створили команду Krop_robots, та  з’явилась можливість на базі Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка створювати функціональний гурток робототехніки. Залишаємо посилання на наші ресурси, щоб кожний охочий міг спостерігати за нашим розвитком та не пропустити день відкриття нашого гуртка! 

Telegram: https://t.me/Krop_Robots

Instagram: https://www.instagram.com/krop_robots

“Ми створимо простір для вивчення робототехніки та поширення її серед учнів середньої та старшої школи!” – визначили собі за мету та втілять у життя учасники команди.

 VIBER1 VIBER2 VIBER3 VIBER4

Інформацію підготували студенти Дар’я Решетнікова, Денис Павлюк, Владислав Губар, Артем Руденко