Розпочався новий навчальний семестр. Наші студенти, крім навчання, активно спілкуються з учнями закладів загальної середньої освіти, розповідають про особливості здобуття фаху в ЦДУ.

На початку лютого 2023 року студенти ІІІ курсу ФМПНТ Денис Павлюк та Владислав Губар відвідали Комунальний заклад «Гімназію «Ерудит» Кропивницької міської ради», презентували роботів, розповіли про студентське життя й заплановані справи.

Учні з цікавістю слухали про роботів, зокрема історію про нашого легендарного павука «Валеру», який отримав своє ім’я під час реалізації проєкту Upshift. В ході презентації також був наш робот собака Ладифік, який мандрує з нами вже не одну поїздку. Кожен охочий після знайомства з роботами спробував відчути себе справжнім оператором механізованих систем.

Учні активно взялись за завдання та керували роботами, дехто навіть змагався на швидкість. Наприкінці зустрічі учням повідомили, що скоро в них буде можливість самим створювати таких роботів під час навчання в нашому університеті, тому що ми створюємо гурток, який був розроблений командою Krop_Robots під час будкемпу.

Ми побачили реакцію дітей на гурток, в них світилися очі від бажання навчатися, таким чином, ми зрозуміли, що ми на правильному шляху. А якщо ви хочете спостерігати за нашими новинами та долучатися до справ, підписуйтесь на наш Telegram канал та Instagram. Посилання додаємо:

Telegram: https://t.me/krop_robots

Instagram: https://instagram.com/krop_robots?igshid=ZDdkNTZiNTM=

123Ладифі1

Інформацію підготував студент групи ЦТ20Б Денис Павлюк