20 січня – День пам’яті захисників Донецького аеропорту. Гаслом героїчної оборони наших захисників стало фраза: «Вистояли люди – не вистояв бетон!» Цього дня 2023 року всі небайдужі та активні громадяни нашого міста, зокрема, і студенти факультету математики, природничих наук та технологій зібралися у Краєзнавчому музеї. Вшанували пам’ять мужніх захисників і ще раз нагадали про те, що це лише одна з тисяч сторінок книги, яку ми ще пишемо … Перед присутніми виступили Катерина Колтунова, Сергій Мілютін, Юрій Митрофаненко, Денис Бірзул із авторською піснею. Особлива подяка та шана Вадимові Довгоруку. Після зустрічі можна було ознайомитися з тематичною виставкою. Ми свідки історії героїчної боротьби за незалежність своєї країни.

6

22 січня 2023 року ми відзначаємо одне з знакових свят української держави – День Соборності України. Цей день проводять під синьо-жовтими прапорами, з яких починалася історія сучасної України.

1E2C1F94B1

З нагоди Дня Соборності заступником декана О.М.Трифоновою та головою студентської ради факультету Дар’я Решетнікова зі студентами були проведені тематичні бесіди. Куратори груп долучилися до відзначення Дня Соборності та запропонували студентам ряд тематичних годин кураторів.

1258.png7134

Наприкінці січня вшановується річниця бію під Крутами, який був успішним для оборонців української державності – наказ командування було виконано, стрімкий наступ ворога було зупинено і здійснено організований відступ, руйнуючи за собою колії й мости та ще раз доводячи незламність українського духу.

Нині боротьба українського народи триває.

Вічна слава Героям!

Слава Україні!

Інформацію підготували заступник декана О.М.Трифонова та голова студентської ради факультету Дар’я Решетнікова