22 листопада 2022 року відбулися батьківські збори студентів І курсу факультету математики, природничих наук та технологій.

Збори відкрила декан факультету, доктор педагогічних наук Т. В. Фурсикова.

Тетяна Володимирівна наголосила на особливостях навчання у змішаному форматі, закцентувала увагу батьків на організації заліково-екзаменаційної сесії та порядку формування рейтингу студентів і нарахування їм стипендій.

Далі виступила заступник декана з навчально-методичної роботи, кандидат педагогічних наук О.В. Рєзіна, яка ознайомила батьків з графіком освітнього процесу.

Наступною перед батьками виступила заступник декана з виховної, профорієнтаційної та соціальної роботи, доктор педагогічних наук О.М. Трифонова. Олена Михайлівна вцілому розповіла: про організацію освітньо-наукового середовища закладу вищої освіти, про заходи з адаптації першокурсників до навчання в університеті, про виховні заходи, учасниками яких встигли стати наші першокурсники (Студмісто 2022, Вернісаж талантів, Найрозумніший студент, години куратора, зустріч з психологом), про роботу студентської ради та студкураторів факультету, про умови поселення та проживання в гуртожитку, про можливість отримання соціальної стипендії, про перспективи подальшого навчання на факультеті, зокрема долучення до наукової діяльності та участі у програмі міжнародної академічної мобільності.

Для участі у наступному етапі зборів батькам було запропоновано долучитися за адресними посиланнями кураторів академічних груп. Тут батьки мали змогу поспілкуватися з викладачами-предметниками, дізнатися про успішність своїх дітей та обговорити з куратором всі актуальні питання і перспективні справи.

12ЗарубiнаКононенко 2Малюнок без назви 2Малюнок без назви 3Малюнок без назви 4Малюнок без назви 5ТерещенкоТерещенко

Інформацію підготувала заступник декана О. М. Трифонова