Впродовж жовтня 2022 року студенти групи ПН22М  Світлана Буднікова, Марина Осікова, Вікторія Шишковська брали участь у програмі (онлайн вебінари) «Використання програмного комплексу Mozaik та програмного засобу MozaBook вчителем». Учасники вебінару мали можливість переглядати відеолекції, опрацьовувати навчальні матеріали, виконувати практичні завдання й надсилати роботи на перевірку. Програма передбачала декілька тем на вибір студентами:

  • Основи роботи з mozaBook та mozaWeb.
  • Використання програмного комплексу Mozaik вчителем Біології.
  • Використання програмного комплексу Mozaik вчителем Хімії.
  • Використання програмного комплексу Mozaik в дистанційній освіті.

Метою програми є підвищення професійної та цифрової компетентності, підготовка студентів до подальшої роботи в сучасних умовах організації освітнього процесу в закладах освіти з урахуванням основних напрямів державної політики у галузі освіти, зокрема її цифровізації та європейського вектора розвитку. Одночасно з розвитком цифрової компетентності студенти вдосконалювали загальні компетентності, зокрема громадянську та соціальну компетентності, компетентність педагогічного партнерства, культурну компетентність тощо.

За результатами програми студенти підготували доповіді та презентації, які були представлені під час курсу МПНП з теми цифрові освітні ресурси при вивченні природничих наук (хімії, біології). Студенти, які виконали завдання на 100%, отримали сертифікати.

121332325mceclip0Screenshot 151

Кафедра природничих наук та методики їхнього навчання