22 жовтня 3 команди факультету математики, природничих наук та технологій взяли участь у першому (обласному) етапі щорічних командних змагань з програмування. Цього разу контест відбувався у надскладних умовах. По-перше, оргкомітет прийняв рішення проводити змагання дистанційно, а не на університетських майданчиках, як завжди. По-друге, до тимчасових правил було внесено рекомендації на випадок повітряних тривог, і вони-таки не раз лунали протягом дня, тому змагання було на дві години подовжено. І, по-третє, кількість учасників, які змогли взяти участь у цьогорічних змаганнях, була значно меншою, ніж торік, а ті, що взяли участь, перебували у складних умовах. Зокрема, у наших команд в окремі проміжки часу залишалося по одному дієздатному учаснику, оскільки в різних районах міста протягом дня вимикали світло. Однак команди продовжували розв’язувати задачі, підтримуючи зв’язок телефонами.

у кінцевому підсумку, всі команди Кіровоградської області (крім трьох наших команд змагалися ще 5 команд технічного університету) виступили результативно, однак спортивний фарт цього року був на боці команд ЦНТУ:

Ранг

Name

Всього задач

Штрафи

21

CNTU_The Greeks

4

848

23

CNTU_WhereDatnet

4

912

24

CNTU_SIGMA MALE'S

4

966

25

CNTU_IT’s cats

4

1010

46

CUSPU_team

2

235

55

CUSPU_KropED

2

427

65

CUSPU_KN19

1

60

95

CNTU_RANDOM

1

186

Серед наших команд найкраще виступила команда магістрів спеціальності «Комп’ютерні науки» CUSPU_team у складі Єгора Клименка, Максима Грицуна, Дмитра Ніщеменка. Варто відзначити вдалий дебют команди CUSPU_KropED у складі студентів групи КН20б Олександра Нестеренка, Дениса Дужича і Дмитра Рафєєва. Для команди CUSPU_KN19 у складі студентів групи КН19б Микити Шилова, Сергія Гацелюка та Сергія Гриневича цьогорічний виступ був не дуже вдалим, але також результативним.

1 243

Подякуємо нашим олімпійцям за мужність і витримку, побажаємо їм успіхів у навчанні, міцного здоров’я і перемог.