12 вересня 2022 року факультет математики, природничих наук та технологій радо вітав своїх першокурсників. Саме цього дня для них розпочалося навчання за обраними спеціальностями, а дружня факультетська родина поповнилася новими 19 групами студентів.

Вітальні слова для студентів прозвучали від ректора університету, доктора юридичних наук, професора Євгена Юрійовича Соболя та декана факультету математики, природничих наук та технологій, доктора педагогічних наук, доцента Тетяни Володимирівни Фурсикової.

Далі з особливостями організації освітнього процесу в університеті взагалі та на факультеті зокрема студентів ознайомила заступник декана з навчально-методичної роботи, кандидат педагогічних наук, доцент Ольга Василівна Рєзіна. Студентам був презентований розклад дзвінків та занять, окреслено ключові дати графіку освітнього процесу.

Але студентське життя – це не лише навчання. Це і цікаві, яскраві моменти відпочинку та розваг, про які зазначила заступник декана з профорієнтаційної та виховної роботи, доктор педагогічних наук, доцент Олена Михайлівна Трифонова. При цьому було наголошено, що на факультеті проводиться досить активна та різноманітна виховна робота: широкий спектр конкурсів і змагань, концертів і виставок не дають студентам сумувати.

Більш детально про всі цікавинки студентського життя першокурсникам розповіла голова студентської ради факультету Дар’я Решетнікова.

Далі вітання для першокурсників звучали з вуст завідувачів кафедр: доктора педагогічних наук, професора М.І.Садового, кандидата педагогічних наук, доцента С.О.Шлянчак, доктора педагогічних наук, професора І.В.Сальник, доктора педагогічних наук, доцента Ю.В.Ботузової та змінних наставників студентів – кураторів груп.

Хай всі побажання та настанови, які прозвучали цього дня для першокурсників, обов’язково збудуться! Успіхів Вам дорогі першокурсники!

12345678910

Інформацію підготувала заступник декана О.М.Трифонова