10-13 травня 2022 року на кафедрі фізики, біології та методик їхнього навчання відбувся захист курсових робіт. Студенти спеціальностей 014.05 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) денної та заочної форм навчання та 014.15 Середня освіта (Природничі науки) захищали фахові роботи  з методики навчання біології та основ здоров’я, що є обов’язковим елементом у професійній підготовці майбутнього вчителя біології, основ здоров’я та природничих наук.

Студенти опрацювали науково-теоретичну базу обраних проблем і провели власні дослідження, які презентували на онлайн конференціях. Зокрема, було охоплено широкий спектр тем: застосування інновацій на уроках біології, інтерактивні методи навчання, форми та методи самостійної роботи учнів, формування мотивації здорового способу життя у підлітків, методика викладання тем з ботаніки та зоології, екологічне виховання, використання дистанційних форм навчання, застосування мультимедійних та інформаційних засобів навчання на уроках біології.

До складу комісії із захисту курсових робіт увійшли: професор Н.А.Калініченко – голова; професор Г.В.Дефорж,  доцент М.С.Боброва – члени комісії. На захисті були присутні студенти  IV та III курсів. Автори успішно захистили роботи, дали ґрунтовні відповіді на питання, пов’язані з проблематикою робіт. Усі роботи отримали схвальні відгуки й були позитивно оцінені.

1345

Матеріал підготували студентка БХ18Б Юлія Вовк, професор Г.В. Дефорж