Студенти IІ курсу групи ТН20БС та IV курсу групи ТН18Б першого освітнього рівня «бакалавр» спеціальності: 014.10 Середня освіта (Трудове навчання та технології) відповідно до розподілу проходили педагогічну практику в закладах загальної середньої освіти міста Кропивницький та області. Початок практики відбувався в очній формі, студенти познайомились із адміністрацією школи, класними керівниками вчителями та учнями. Ознайомились зі шкільною документацією, з календарними планами вчителя трудового навчання, з планами виховної роботи класного керівника. Окреслили майбутні індивідуальні плани практики відповідно до завдань фахового, педагогічного та психологічного модулів.

Війна змінила життя кожного українця, змінились і умови навчання, заклади освіти перейшли на дистанційне навчання. Студенти продовжили практику в дистанційній формі. Під керівництвом досвідчених вчителів шкіл та методистів з фаху: доцентів кафедри теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності Чистякової Л. О., Царенка О. М. та старшого викладача кафедри ТМТПОПБЖ Куценко Т. В., методиста з педагогіки, доцентки кафедри педагогіки та менеджменту освіти Краснощок І. П. та методиста з психології, доцента кафедри філософії, політології та психології Мельничука С. К.,. студенти виконали завдання практики.

Під час звітної конференції, яка відбулася на платформі Meet були підведені підсумки педагогічної практики. Студенти Іваниця Юлія, Берегуленко Єлизавета та Доброван Катерина презентували особливості педагогічної практики у школах і власні досягнення за період проходження практики.

Керівники практики відзначили відповідальність та сумлінність студентів під час практики, побажали успішно скласти випускні іспити на отримання рівня бакалавр і вступні іспити у магістратуру.

123456