15 квітня 2022 року на факультеті математики, природничих наук та технологій Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбувся День відкритих дверей. Цей захід проводився з метою ознайомлення майбутніх абітурієнтів із життям факультету напрямами підготовки та спеціальностями, за якими здійснюється підготовка. Отримати інформацію про особливості вступу 2022 та навчання на факультеті мали змогу майбутні студенти, їхні батьки та всі зацікавлені особи з різних регіонів України адже захід транслювався у режимі реального часу на Ютубі.

Участь у заході взяли декан факультету Т.В. Фурсикова, заступник декана з профорієнтаційної та виховної роботи О.М. Трифонова, завідувачі кафедри, відповідальний секретар приймальної комісії Т.А. Нестеренко.

Відкрила захід декан факультету математики, природничих наук та технологій, доктор педагогічних наук, доцент Т.В.Фурсикова. У своєму виступі вона розповіла про факультет і про ті можливості, які отримує кожен його студент, а також поінформувала присутніх про перспективи працевлаштування випускників. Окремо була акцентована увага на можливостях навчання як на педагогічних, так і не педагогічних спеціальностях (презентація1).

Далі до слова були запрошені завідувачі кафедр, які детально охарактеризували особливості кожної освітньої програми, специфіку підготовки майбутніх фахівців і перспективи їхнього працевлаштування.

З цікавими фрагментами студентського життя всіх присутніх ознайомила заступник декана з профорієнтаційної та виховної роботи О.М. Трифонова. Вона зупинилася на ролі студентського самоврядування в організації освітньо-наукового середовища університету, навела приклади найяскравіших подій із життя факультету та ознайомила з умовами проживання студентів у гуртожитку (презентація2)

Про умови вступу до університету в 2022 році розповіла гостям відповідальний секретар приймальної комісії Т.А. Нестеренко. Вона повідомила з чого складатиметься мультипредметний тест; пояснила, що таке мотиваційний лист та яка його роль під час вступу до закладу вищої освіти, як буде нараховуватись конкурсний бал та як будуть подаватися документи; зазначила, що вся необхідна абітурієнтам інформація щодо вступу в ЦДПУ представлена на сайті університету (https://www.cuspu.edu.ua/ua/informatsiia-dlia-abituriientiv-2015-07).

На завершення заходу декан факультету Т.В. Фурсикова побажала всім учасникам успіхів та миру!

Більш детально зі змістом заходу можна ознайомитися за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=6gViwVP6BLI

1234567

8910111213

1415

Інформацію підготувала заступник декана О.М.Трифонова