Напередодні Нового року було підписано договір про співпрацю між ЦДПУ ім. В. Винниченка та компанією BandaPixels (https://bandapixels.com/). В рамках цього договору наші студенти можуть безоплатно проходити виробничу практику в даній компанії, а також брати участь у всіх заходах, які проводяться колективом BandaPixels.

Новина курси програмування

Так, починаючи з 14-го січня, в рамках підготовки та підвищення кваліфікації своїх працівників, а також для залучення студентів до розробки програмних засобів мовою JavaScript, стартував курс “JAVASCRIPT FULL STACK DEVELOPMENT“. Курс буде проходити онлайн. На нього записалося досить велика кількість студентів факультету математики, природничих наук та технологій. Зокрема, це студенти спеціальностей 014 Середня освіта (Інформатика та Математика), 014 Середня освіта (Математика), 122 Комп’ютерні науки.  Програма курсу передбачає проведення онлайн лекцій один раз на два тижні.

Додатково, для студентів університету проводяться практичні заняття по теоретичному матеріалу лекцій. Заняття проходять щосереди о 17:00. Їх проводить співробітник компанії BandaPixels, аспірант 2-го року навчання спеціальності 113 Прикладна математика ЦДПУ ім. В. Винниченка Єлькін Валентин

Після успішного завершення курсу, а також в рамках його проходження, студенти мають можливість пройти практику в компанії “BandaPixels”, а також влаштуватися на стажування з метою здобуття посадив компанії.