11 лютого наукова спільнота відзначає Міжнародний день жінок і дівчат у науці – міжнародний день ООН.

 Принагідно вітаємо жіночу частину колективу факультету математики, природничих наук та технологій зі святом, у якому гармонійно поєднується краса жіноча та краса науки!!! Щиро зичимо міцного здоров’я, творчого натхнення, нових наукових звершень!

 11 лютого 2022 року факультет математики, природничих наук та технологій приймав гостей – знімальну групу Кропивницької філії Акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України» (телеканал UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ) Олену Жикалову та Олександра Донцова. Сюжет знімали про життєвий та науковий шлях заступниці декана факультету, Олени Михайлівни Трифонової, доктора педагогічних наук, доцента, голови Ради молодих вчених Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.

123

До зйомок також долучилися викладачі кафедри ТМТПОПБЖ О. В. Абрамова , Д. В. Соменко  та студенти спеціальності Професійна освіта (Цифрові технології), зокрема, здобувач Віталій Хомич разом із викладачами О, М. Трифоновою та Д, В. Соменком розповідали про реалізовані групові проєкти з робототехніки.

45

Висловлюємо щиру вдячність телеканалу UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ за багаторічну співпрацю та представляємо Вашій увазі сюжет, присвячений пам'ятній даті про важливу роль жінок та дівчат у науці.

 

https://youtu.be/R__W27RpljU