9-10 лютого завершився обласний етап Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2022". На фінальні змагання в очному режимі в номінації «Інформатика» були запрошені троє учасників, які за результатами попереднього етапу, що відбувся 21-23 грудня дистанційно, отримали найбільше балів.

Цього разу завданням для учасників було за наданими матеріалами розробити для учнів практичні завдання різного рівня складності, запропонувати критерії перевірки цих завдань та заходи з подолання помилок (завдання «Методичний практикум»), а також провести урок на тему та в класі, визначених жеребкуванням.

Обрати переможця було непросто: кожен з учасників був вартий перемоги, усі вони мають у своєму арсеналі особливі методичні підходи, цікаві прийоми тощо. І все ж представляти область на Всеукраїнському етапі, який відбудеться у квітні, може тільки один учитель. Тож переможцем обласного етапу (з перевагою лише в декілька балів) став випускник нашого факультету 2014 року, а нині вчитель інформатики Олександрійського навчально-виховного комплексу (ЗНЗ І-ІІ ступенів №17-ліцей) Олександр ДРОБОТ.

Ярослав ЖАБЧІЦ – учитель математики та інформатики Перегонівського ліцею Перегонівської сільської ради Голованівського району Кіровоградської області – посів друге місце, а Лілія ПАЛІЙ – теж випускниця нашого факультету (2017 року), учитель фізики та інформатики комунального закладу «Академічна гімназія Кропивницької міської ради», – стала третьою в номінації інформатика.

Детальніше з результатами можна ознайомитися на сайті КОІППО імені Василя Сухомлинського.

Пишаємося нашими випускниками, вітаємо переможця та будемо вболівати за нього у квітні.

012 12 2 min2 33 13 24