У Міжнародний день студента в закладах освіти зазвичай проходять розважальні заходи. Тож з нагоди свята 17 листопада 2021 року в ЦДПУ ім. В.Винниченка відбулася інтелектуальна онлайн-гра у форматі Що? Де? Коли? У грі взяли участь команди з Рівненського фахового коледжу економіки та бізнесу: «Вища ліга», ГРС-17, «Лампочки», ГРС-19, «Unity», ПТБ-12, «Сонячні зайчики», ІПЗ-1, «Народжені перемагати», ФБС-13 та команда «Алхіміки», до якої увійшли студенти груп ПН21Б і ХБ21Б факультету математики, природничих наук та технологій Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Єлизавета Жежер,  Наталія Магеря, Карина Тимкович,  Катерина Ісаченко, Дар'я Шуляренко

Перед початком змагань з Міжнародним днем студента учасників привітали: О. М. Трифонова – д.п.н., доцент, заступник декана з профорієнтаційної та виховної роботи факультету математики, природничих наук і технологій ЦДПУ ім. В. Винниченка, О. Ю. Козлинець – методист Рівненського фахового коледжу, К. А. Криволисова, О. М. Заваліна та І. М. Конончук – викладачі Рівненського фахового коледжу.

Конкурс підготував і провів кандидат педагогічних наук, викладач ДВНЗ «Рівненський коледж економіки та бізнесу» В. В. Білецький. Гра була побудована на матеріалі книги «Фізика і астрономія на календарі», Осінь – автор В. В. Білецький.

Під час заходу студента не лише виявили свій інтелектуальний та творчий потенціал, а й обмінялися досвідом та отримали позитивні емоції.

Колаж питань:

коллаж

У напруженій боротьбі наша команда посіла ІІІ місце. Вітаємо переможців і бажаємо їм нових звершень!

12345изображение viber 2021 11 17 16 57 13 257изображение viber 2021 11 17 16 57 13 680

Інформацію підготувала заступник декана О. М. Трифонова