Щойно розпочався навчальний рік, а вже час подумати про вступну кампанію 2022 року. Тож у жовтні університет розпочав агітаційний тур школами Кіровоградщини. Метою цих зустрічей є ознайомлення старшокласників з традиціями ЦДПУ ім. В. Винниченка, умовами навчання на факультетах університету та спеціальностями, які можна здобути в нашому закладі освіти.

Разом з керівником Центру надання освітніх послуг Оксаною Буткевич у профорієнтаційних поїздках узяли участь викладачі факультету математики, природничих наук та технологій Ольга Пуляк та Ірина Лупан. Минулого тижня їх гостинно зустрічали в навчальних закладах сіл Северинка та Созонівка, а також міських школах №4, 18, 31, 34.

У вівторок відбулася поїздка представників університету до міста Новоукраїнки. Викладачі відвідали школи №3, 4, 6, 7, 8 та поінформували випускників про особливості навчання в університеті, про підготовчі курси до ЗНО та суботні лекції з математики для майбутніх абітурієнтів.

Господарі радо вітали гостей, з цікавістю сприймали інформацію, ставили запитання. Сподіваємося, що«зерно потрапило на благодатний ґрунт», і наступного навчального року наш навчальний заклад поповниться новими мотивованими до навчання студентами.

457920211007 12484420211012 1204138