На початку нового навчального року завдяки сприянню та спонсорській допомозі найуспішнішої регіональної ІТ-компанії Onix (https://onix.kr.ua/) лабораторія програмування мікроконтролерів та робототехніки поповнилась новим перспективним обладнанням.

Серед новинок HUSKYLENS™ та micro:Maqueen Plus with micro:Maqueen Mechanic.

HuskyLens – це потужний освітній інструмент, який полегшує навчання основних технологій штучного інтелекту, серед яких машинне навчання та розпізнавання зору. HuskyLens має вбудований класифікатор глибоких нейронних мереж, який допомагає студентам зрозуміти принцип алгоритму 1000 класів зображень та відчути процес машинного навчання з позначенням даних. Використовуючи функцію “навчання” для налаштування бібліотеки моделей, студенти можуть заповнювати різні програми візуального розпізнавання ШІ, зокрема розпізнавання облич, відстеження об’єктів та розпізнавання тегів.

Ще одним придбанням є набори micro:Maqueen Plus - переможець Hardware: Emerging Tech/eSports for the 2020 Tech & Learning Awards of Excellence: у сфері апаратного забезпечення;  має нагороди за високі досягнення в галузі техніки та навчання 2020 року. Micro:Maqueen Plus – це вдосконалена, більш потужна та інтелектуальна версія мікро: Maqueen Lite (4.0). Оптимізований, з кращим управлінням, живленням та більшою потужністю блоку живлення, micro:Maqueen Plus може бути ідеально сумісним із датчиком зору AI HuskyLens, що робить його доступним навчальним засобом для роботи зі штучним інтелектом. Крім того, micro: Maqueen Plus поставляється з потужнішим та стабільнішим шасі, більшою кількістю вбудованих функцій і портів розширення. Він стане в пригоді не тільки для навчання в аудиторії, а й для виконання розширених вправ після занять та під час змагань з робототехніки.

IMG 20210908 111509 resized 20210914 074102930IMG 20210908 111519 resized 20210914 074103586

Дякуємо компанії Onix за постійну підтримку та співпрацю!