4 грудня 2014 року в Кіровоградському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М.Л. Кропивницького відбувся обласний конкурс краси "Княгиня Кіровоградщини 2014", організаторами якого виступає школа моделей «Mix models» за підтримки обласного управління молоді та спорту, а також представника Союзу Вірмен України в Кіровоградській області Тиграна Хачатряна. Цим вечором 17 дівчат змагалися за головний титул конкурсу та за право представити Кіровоградщину на десятому ювілейному Національному конкурсі краси "Княгиня України 2015”

У цьому конкурсі приймала участь студентка 13 групи КДПУ ім. В.Винниченка фізико-математичного факультету Горелік Олена. Вона гідно представила наш факультет і університет на цьому престижному конкурсі.

Під час першого виходу глядачі познайомилися з учасницями, які вийшли в національних вбраннях. У наступній частині конкурсу, красуні продефілювали в елегантних, розкішних шубах салону шкіри та хутра "Арес". Після чого учасниці продемонстрували інтелектуальні здібності, відповівши на запитання від ведучого. В ході даного дійства дівчата розповіли про улюблену літературу, ідеали краси, чи може людина жити без мрії, які якості цінують в людях. І навіть рецепти успіху, щастя і борщу. У фінальному виході дівчата постали в блискучих сукнях від київського дизайнера Ірини Марчук.
На жаль, переможницею наша студентка Олена Горелік не стала, ми все одно дуже пишаємося нею і віримо, що справжні перемоги у її житті ще по переду.

 1