Агов! Ти – креативний студент, який добре володіє англійською та цікавиться екологічними проблемами? Львівський національний університет імені Івана Франка та Університет Байреута за підтримки Фонду «Пам’ять – Відповідальність – Майбутнє» розпочинають міжнародний проєкт, що охоплює медіавиробництво, екологічну освіту та питання сталого використання сировини.

Що чекає на вас у цьому проєкті?

У жовтні–листопаді 2021 усім охочим юнакам і дівчатам з України та Німеччини вперше буде представлено шість експертних лекцій, що стосуються питань утилізації й перероблення відходів, зв’язків з громадськістю та виробництвом ЗМІ. Після цього потрібно створити анімаційні фільми в шести бінаціональних командах. Ці медіапроєкти пізніше буде використано для кампанії з підвищення рівня обізнаності населення про вищу освіту. Захід відбувається віртуально.

Реєструйтеся на сайті: https://forms.gle/nCx1775cxb3ivjgJA

Реєстрацію відкрито до 18.09.2021!

Ти – креативний студент, який добре знає англійську мову і переймається проблемами екології?

Тоді тобі точно варто дочитати цей пост до кінця!

Стартує новий міжнародний проєкт, метою якого є поширення інформації стосовно сортування сміття та відповідального споживання!

Саме ти можеш стати одним з тих, хто співпрацюватиме з молоддю Німеччини, засвоюватиме нове й безпосередньо докладатиме багато зусиль для такої надважливої місії

У тебе з’являється питання: «А в чому ж суть проєкту?»

Проєкт полягає в організації онлайн-зустрічей молоді з України та Німеччини, під час яких учасники обміняються досвідом, прослухають лекції, поспілкуються зі спеціалістами галузі, попрацюють у командах і створять 6 коротких анімаційних відео про відповідальне споживання, технології створення матеріалів та сортування сміття.

Зрештою, ці відео зможуть використовувати різні організації галузі екології в Україні та Німеччині, а також школи чи університети.

Тільки уяви: твої знання, навички й креативність зможуть допомогти в розв’язанні екологічних проблем цілого світу!

Тож доєднуйся і не проґав шанс зробити добру справу та стати співавтором анімаційного відео!

Реєструйся за посиланням: https://forms.gle/nCx1775cxb3ivjgJA

Реєстрація триває до 18 вересня 2021 р. включно!