Компанія Google Україна спільно з Міністерством цифрової трансформації та Міністерством освіти та науки запрошують Вас на Всеукраїнський відкритий онлайн-урок “Ефективні рішення Google для оптимізації освітнього процесу онлайн”, який відбудеться 26-го березня 2021-го року о 14:00.

001

Всеукраїнський онлайн-урок приурочений до Європейського тижня цифрової грамотності та спрямований на розвиток навичок працівників освітньої сфери у користуванні безкоштовними додатками Google. На учасників чекатиме майстер-клас від сертифікованого тренера Google про найважливіші цифрові інструменти, які допомагають у роботі освітян, і без яких налаштувати ефективний процес у час дистанційної освіти вкрай складно.

Унікальний формат заходу буде реалізований через організацію онлайн-взаємодії всіх учасників заходу через поєднання перегляду трансляції й виконання практичних вправ у віртуальному середовищі Google Класів.

Детальна програма та інформація онлайн-уроку доступна на сайті заходу. Методичні рекомендації та інструкції будуть надіслані зареєстрованим учасникам заздалегідь. Реєстрація є обов'язковою і доступна за посиланням до 9:00 26-го березня. 

До участі у заході запрошуються вчителі шкіл та науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти. Захід реалізований за підтримки “Академії цифрового розвитку”.