Після новорічних канікул знову продовжили свою роботу безкоштовні курси підготовки до ЗНО з математики, котрі проводяться щосуботи викладачами фізико-математичного факультету.

Якщо в попередні роки курси проходили очно на базі фізико-математичного факультету, то цього року в силу складної епідеміологічної ситуації заняття проводяться в дистанційному режимі за допомогою сучасних сервісів Google Meet, Zoom, Awwapp тощо, а також із використанням графічних планшетів. На факультеті викладачами була організована закупівля таких планшетів.

001

Звичайно дистанційна форма навчання не замінює живого спілкування, проте використання онлайн-дошок та графічних планшетів робить більш «живим» дистанційне навчання – і викладачі, і слухачі мають змогу працювати як нібито в одній аудиторії. Також до переваг дистанційної роботи курсів можна віднести те, що учні віддалених районів нашої області чи інших регіонів країни теж мають можливість підтягнути свій рівень знань із математики.

Щосуботи о 10.00 слухачі відвідують організовані викладачами конференції, де слухачі мають змогу поставити їм свої питання, розібрати різні математичні задачі, котрі можуть бути на ЗНО з математики. До речі, цієї суботи заняття зі слухачами курсів проводив доцент О.П. Макарчук.

002

Долучитися новим слухачам до курсів і зараз не пізно – для цього слід заповнити реєстраційну форму слухача https://forms.gle/mYnWtpCccvqV9sxy8, а з планом роботи курсів можна ознайомитися на сайті фізмату.

Також навесні на фізико-математичному факультеті відбудеться університетська олімпіада, яка додає до 20-ти балів до ЗНО з математики вступникам на спеціальності фізико-математичного факультету.

Не втрачайте гарну можливість підняти свій рівень знань з математики!