Віктор Павлович Ляшенко – доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри інформатики та вищої математики Кременчуцького національного  університету імені Михайла Остроградського, випускник 1972 року – надіслав привітання з Ювілеєм рідного факультету.

001

"В цьому році рідному факультету виповнюється 90 років від дня утворення. Вік поважний. За цими швидкоплинними літами криється нелегкий шлях становлення: утвердження власних принципів  пошуків і звершень, зростання та примноження здобутків у підготовці висококваліфікованих педагогів.

П’ятдесят  років тому я навчався, потім закінчив Кіровоградський педагогічний інститут ім. О.С. Пушкіна, отримав диплом вчителя математики середньої школи і путівку в життя.  Де б не працював,   я подумки повертався  в незабутню атмосферу студентської юності тепло згадуючи наших наставників – куратора групи доцента Оліфера Григорія Максимовича,  старшого викладача Мальцеву Неонілу Гаврилівну, доцентів Прайсмана Наума Яковича, Ганжелу  Івана Пилиповича, Чашечнікова, Корсунського, Ковальова, Лободу та багатьох інших викладачів факультету, що навчали  нас професії.

Я щиро вдячний і низько вклоняюсь  їм за ті безцінні знання, що ми отримали від них під час навчання. Усе моє життя після закінчення інституту так або інакше пов’язане з педагогічною нивою, наукою. Більше 30 років я працюю у вищій школі, навчаю студентів, керую аспірантами, консультую докторантів.  Та всеж інколи, я відкриваю старі інститутські конспекти з матаналізу, алгебри та порівнюю те, що викладали мені  з тим, що викладаю я.

Щиро вітаю професорсько – викладацький склад, співробітників та студентів  фізико-математичного факультету  університету з 90 – річним ювілеєм та бажаю рідному факультету, університету процвітання, всім Викладачамміцного здоров’я, успішної кар’єри, людського щастя. Нехай Бог береже Вас і ваші родини!

 Низький уклін Вам шановні викладачі та рідний інститут!

З повагою, студент групи М13-М43 1968–1972 років навчання  Віктор Ляшенко"