14 вересня 2020 року на фізико-математичному факультеті розпочалося навчання майже ста студентів першого курсу бакалаврату восьми основних спеціальностей. Цього навчального року перший дзвоник пролунав для них із невеличким запізненням, внаслідок перенесеної вступної компанії в умовах адаптивного карантину по коронавірусній хворобі COVID-19.

Першу лекцію про особливості навчання на факультеті для наших молодих фізматівців провів в 214 аудиторії декан професор Ріжняк Ренат Ярославович. Він представив деканат факультету, його склад та місцезнаходження, спеціальності з характеристиками випускових кафедр на факультеті, окреслив принципи розташування й нумерації аудиторій та основні характеристики аудиторного фонду факультету, а також назвав основні етапи історії нашого славнозвісного фізмату. Декан ознайомив "першачків" з особливостями навчання на бакалавраті, а саме: про розклади, теоретичне навчання, сесії, заліки та екзамени, канікули, колоквіуми, практики, курсові й кваліфікаційні роботи; розповів про інфраструктуру, культурне життя та послуги на факультеті та наголосив про особливості створення безпечних умов організації освітнього процесу студентів Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка у 2020-2021 навчальному році в умовах карантинних обмежень. В кінці лекції декан представив кожній групі їх досвідченого наставника – куратора групи, які одразу почали працювати з групою – вручили студентські квитки, провели анкетування та ознайомили з роботою в перший начиточний тиждень. І робота розпочалася!

001002003004

Деканат та кафедри фізико-математичного факультету щиро вітають першокурсників з початком навчання! Для вас – це особливий крок у доросле життя. Бажаємо досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами, зустріти добрих і надійних друзів! Пам’ятайте, що навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Вчіться, щоб знати, діяти, жити. Упевнені, що зерна науки дадуть добрі сходи і зростуть у ваших душах урожаєм мудрості та натхнення. Досягайте високих результатів у навчанні та завжди будьте активними у громадському житті! Зичимо всім міцного здоров’я та щастя!

005006007