Викладачі кафедри теорії і методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності доценти Пуляк Ольга Василівна, Абрамова Оксана Віталіївна та старший викладач Мироненко Наталія Василівна відвідали науково-практичний семінар "Сучасна освіта та інклюзія: Україна - Польща", що відбувся 25 лютого 2020 року в приміщенні Кіровоградського інституту розвитку людини.

Фото 1Фото 2Фото 3

Учасників заходу привітала Пупишева В. Я., директор Кіровоградського інституту розвитку людини, яка повідомила про мету семінару та навчання людей з інвалідністю (відповідними вадами) в умовах упровадження інклюзивного навчання в закладах освіти.

Давиденко Г.В., доктор педагогічних наук, професор, проректор Університету "Україна" з науки і міжнародних зв'язків, депутат Вінницької міської ради, поділилася власним досвідом роботи зі студентами з інвалідністю, зокрема, з вадами слуху. Пані Ганна повідомила про особливості організації освітнього процесу інклюзивної освіти: педагогічний, психологічний, медико-реабілітаційний, соціальний, технічний супровід тощо. В заході взяли участь освітяни з Польщі та України.

Фото 4Фото 5Фото 6