У четвер ті, хто затримався після третьої пари в холі другого поверху, стали свідками незвичайного заходу: в рамках тижня факультету студенти груп МІЕ15б та ФІЕ15б підготували і провели кібернетичний квест для студентів початкових курсів.

012

До участі залучилися дві команди: «5 Гб» (п’ять гігабайт), до складу якої увійшли студенти групи МІЕ17б, та «Креатив», створена із студентів групи Ст18б.

Завдання команд полягало у тому, щоб якнайшвидше обійти усі точки маршруту, але місце розташування наступної можна було отримати тільки виконавши запропоноване завдання.

3 13 24 14 24 3

Ознайомившись з правилами, команди приступили до змагань…

Чого тільки не довелося робити учасникам: вони створювали презентацію з анімаційними ефектами, вирішували кросворди, розв’язували задачі на обчислення кількості даних, відповідали на питання кібернетичної вікторини, виконували аналіз даних та опановували алгоритм виконання обчислень на арифмометрі, знаходили за описом експонати музею історії техніки.

5 15 25 35 56 16 26 3

Майже одночасно команди зібралися знову в холі, щоб підвести підсумки.

Вони виявилися такими: команда «5Гб» випередила суперників на 41 секунду, але поступилася одним балом. Отже перше місце отримала команда «Креатив». «5Гб» посіли друге місце, а третє журі у складі Лупан Ірини Володимирівни і Присяжнюк Олени Віталіївни присудило команді організаторів заходу.

7 17 289