Якщо хочеш щось змінити — змінюй! Не варто чекати на збіг обставин чи слушний момент, треба просто діяти. Саме так вчинили викладачі та студенти фізико-математичного факультету, зібравшись о 12:30 на толоку.

Розпочали з прибирання території , а саме сміття та торішнього листя. Майже відразу до толоки приєднались нові бажаючі, ті, в кого вже закінчились пари, а хтось прийшов весело і корисно провести час з друзями.

001

Також студенти та викладачі фізико-математичного факультету висадили ялівець та посіяли насіння декоративних квітів. Кожен зміг внести свій вклад в «оздоровлення» території біля корпусу.

Тепер йдучи на заняття до університету фізматівці будуть щодня бачити гарну та охайну територію. Адже незабаром, висаджені рослини будуть прикрашати територію біля семи-поверхового корпусу та радувати око. І це не може не радувати, адже це добра та корисна традиція, яку ми підтримуємо протягом років.

002

Висловлюємо подяку декану факультету Ріжняку Р.Я., всім викладачам та студентам, хто долучився до толоки. За надані інструменти дякуємо господарчій частині.

Сподіваємося, що започаткована нами традиція буде підтримана й іншими навчальними закладами міста, як гарний приклад та своєрідний флешмоб.

До Вашої уваги толока мовою світлин.

003004005006007008009010011012013014015