В середу, 3 квітня 2019 року, в стінах ЦДПУ ім. В. Винниченка, відбувся університетський етап турніру «Дебати».

Студенти фізико-математичного факультету та інших факультетів мали нагоду перевірити свої вміння презентації та аргументації, чимало студентів прийшли підтримати учасників у якості публіки.

001002

Відчути єдність командної роботи, аргументувати і довести свою тезу, переконати слухачів (а не опонента), … все це могли учасники інтелектуальної гри «Дебати»

Дебатували на тему забезпечення прозорості проведення виборів, про права та обов’язки, як виборців так і тих, кого обирають. У доведенні тез знадобилась не тільки підготовка, а й ораторські здібності, вміння переконувати та лаконічно подавати інформацію, згодилися навіть математичні формули для пояснення ;)

003004

Всього, за першість боролись 4 команди, по дві від «уряду» та «опозиції».

Методичну допомогу в проведенні та підготовці дебатів надали доценти кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Кравцова Т.О. та Краснощок І.П., а також регіональний координатор Інституту «Республіка».

За підсумками гри маємо такі результати:

“Happy bird” - 4 місце (у складі Білої Катерини та Лаврусенко Анни)

“Аксіоматики” - 3 місце (у складі Чудної Олени та Гаврюшенко Романа)

“Слуга народу” - 2 місце (у складі Левицького Ярослава та Козлової Світлани)

“Marvell” - 1 місце (у складі Чернецької Анастасії та Щербіної Катерини)

005006

Переможці університетського етапу будуть представляти університет на міському дебатному турнірі, який відбудеться 10 квітня, за адресою вул.Дворцова 29/32, 4 поверх.

Запрошуємо всіх охочих підтримати команду учасників від педагогічного університету.

007008009