16 грудня 2018 року на фізико-математичному факультеті відбувся Благодійний ярмарок "Передноворічне диво"

Проводити такий ярмарок стало доброю традицією факультету. Цього року організаторами стали студенти-другокурсники спеціальностей Математика та Трудове навчання та технології. Ініціювали ярмарок Анна Демченко та Величко Марія.

Щороку на фізико-математичному факультеті проходить благодійний ярмарок, який ініціюють другокурсники.

001

Мета ярмарку – зібрати кошти на подарунки дітям воїнів АТО – студентів факультету, двоє яких загинули за цілісність України, а один вже дуже тривалий час знаходиться у полоні... Також збирали кошти на операцію маленькому хлопчику – Валіку Луніну, якому так необхідна допомога!

«Готуватися почали за два тижні, – розповіла співорганізатор Анна Демченко, – частину виробів виготовили самі, іншу частину надали небайдужі студенти факультету.»

Ярмаркували з 9:00 до 13:00, студенти та викладачі інших факультетів активно купували вироби та смаколики, робили фото біля святкової фотозони та насолоджувалися святковою музикою. Святкову атмосферу створили Лілія Тітенко та Ілля Федоренко, подарувавши присутнім музичні виступи.

«Ми робили багато виробів самі. До того ж активно долучились студенти трудового навчання та технологій другого курсу. Все це для того, щоб допомогти Валіку Луніну та діткам загиблих воїнів АТО. Станом на 10 годину продали вже більше ніж на 1000 грн.» – поділилась студентка МІЕ17Б Буц Катерина.

002003004

Цікаво, що цього року окрім традиційних виробів, сувенірів та новорічних прикрас на ярмарку було організовано благодійну лотерею. Всі бажаючі могли придбати номерок у випадковому порядку і отримати «Сертифікат про добру справу».

За підтримку та допомогу в організації благодійного ярмарку висловлюємо подяку адміністрації фізико-математичного факультету, студентському самоврядуванню та Профкому ЦДПУ. «За результатами ярмарку зібрали 3282 грн, - повідомила Анна Демченко, - Кошти вирішили розподілити порівну.  Перерахуємо 1641 грн на рахунок для Валіка Луніна, іншу частину коштів витратимо на придбання новорічних іграшок для діток.»

005

Приємно, що студенти фізико-математичноко факультету є не тільки творчими та ініціативними, а ще й вміють правильно задавати вектор своєї діяльності. Нехай ці надзвичайні, незабутні емоції та святковий настрій в пам'яті назавжди залишаться в пам’яті кожного. Дякуємо всім хто був поруч, долучився та підтримав, ми разом створили передноворічне диво!

Детальний фотозвіт Євгена Іванова про проведення благодійного ярмарку дивіться у фотогалереї фізматівської сторінки.