Минулої п’ятниці, 1 червня 2018 року, об 11 годині відбувся захід Language Party до Міжнародного дня дітей та присвячений відкриттю мовного клубу «Говорити легко». Скільки емоцій, переживань, ідей, натомість все пройшло навіть краще, ніж ми навіть очікували! 

2

Дякуючи нашим волонтерам Джозеф Хеллер, Тімоті Ніколацці, Уітні Хілл, що були з нами протягом заходу та зробили його дійсно святом! Джозеф Хеллер проводив для наших гостей майстер-клас з креативного малювання, де кожен міг за допомогою спеціальних фарб змалювати щось реальне чи уявне. Всіх охочих частували піцою, смачнючими фаворками(хрустами) від Об’єднання поляків «Полонія». Дівчатка із піцерії The Boss організували вікторину, де всі бажаючі могли взяти участь, відповідаючи на питання щодо англійської мови та знання культурних особливостей Америки, всі смакували піцою із сирними бортиками. Також серед відвідувачів було розіграно три сертифікати на каву від Café&Dinner MCS.

3

Для любителів літератури була можливість взяти участь у акції «Книга подорожує», головна умова якої – книга після прочитання передається наступному читачу.

4

О 14:30 наших гостей чекала музична програма, яку представили: Об’єднання поляків Полонія ім. Кароля Шимановського з піснею «Гей соколи»; Яна Мельник представила Південну Корею запальним К-Рор танком. Неймовірне тріо від піцерії The Boss завершило захід виконавши пісню під звуки гавайської гітари – Укулеле.

5

Дякуємо за активну участь у підготовці заходу працівникам бібліотеки, профкому та студентській раді Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка, а також студентам групи ТН16Б Владиславу Мітяю, Євгенію Катренко, Андрію Клівняку та Артему Дзиговському за організаційний момент.

6

За фото дякуємо Олександру Майорову.

789101112131415