11 травня 2018 року відбулася подія, на яку чекають усі студенти університету, «Студмісто-2018», участь у якому взяли студенти фізико-математичного факультету.

2

Гарна погода і позитивний настрій сприяли вдалому проведенню свята. Як завжди, свято розпочалося з офіційного відкриття і розминки. Привітали учасників проректор Клоц Є.О., помічник ректора Спінул І.В. та голова профкому студентів Самосьєв О.С.  Підтримувала команду фізмату та настроювала на позитив й перемогу заступник декана Чистякова Л.О.

3

А далі тривали цікаві випробування у квесті. Найбільше учасникам нашої команди сподобався конкурс «Рівновага», з яким впоралися найшвидше. Найбільше складнощів виникло у конкурсі «Кубики», в якому треба на круглу поверхню скласти 16 кубиків – ніяк вони не хотіли складатися, та весь час розпадалися, треба було складати знову.

4

Всі команди затрималися на конкурсі «Головоломка», де треба було розібрати 3 головоломки. А ще найцікавіший конкурс «Колода», де необхідно було проявити вправність та спритність. Кожному учаснику було видано номер від 1 до 8 і треба було на колоді помінятися місцями у зворотному порядку, при цьому не зійшовши з колоди. Було дуже весело! Також були інші конкурси, але ці були найцікавішими  і вразили учасників найбільше!

5

Після проходження І етапу, на учасників чекав смачний обід, де всі підкріпили сили і продовжили змагання у ІІ етапі. Зазначимо, що після проходження І етапу за результатами усіх конкурсів, команда фізмату була на першому місці.

6

ІІ етап квесту – творче завдання. Учасники отримали умовні кошти студміста, на які мали купити будівельні матеріали і побудувати: 3 аптеки, пологовий будинок, санаторій, поліклініку, лікарню, дитячу лікарню. Для будівництва використовували всі підручні матеріали: шишки, траву, цукор, квіти та ін.. Ледь встигли, але виконали завдання! А потім був захист творчого проекту.

За результатами усіх конкурсів команда фізмату отримала ІІ місце, поступившись команді істфаку кількома балами. Але у кожного учасника залишилося багато приємних вражень, позитиву й гарного настою, з’явилися нові друзі та приємні спогади.

7

Вітаємо команду фізмату з перемогою!