Напередодні Дня пам’яті та примирення (7 травня) студенти фізико-математичного факультету ЦДПУ ім. В. Винниченка завітали з подарунками до Обласного госпіталю для ветеранів війни. Як вдячність за мирне небо, можливість вчитись, працювати, радіти життю стали подарунки, виготовлені власноруч студентами спеціальності Трудове навчання, а також кошти, зібрані викладачами кафедр факультету. Громадська організація "Центр медико-психологічної реабілітації "КОМ-ПАС" організувала змагання серед військовослужбовців та учасників бойових дій «Сила життя. Sport». Змагання виявились настільки захопливими, що до них долучились не лише учасники, а й уболівальники. Серед локацій змагань були: швидкі шашки, дартс, фрізбі, хокей на столі, армреслінг та шахи. Призове місце з хокею на столі зайняла студентка першого курсу групи ТН17Б Шевченко Тетяна.

23

Разом із нашими Захисниками привітали і Ветеранів Дру́гої світової війни, а також передали маленький подарунок 17-ій бригаді на шахту Бутівка, де наші хлопці утримують на своїх плечах наше мирне небо. Низький уклін і велика вдячність усім воїнам, які захищають нам МИР.

456

8 травня в День пам’яті та примирення на Рівнянському кладовищі у Кропивницькому віддати шану військовим, які загинули під час війни з Росією на Сході України, прийшли рідні та побратими, представники міської влади, волонтери та просто небайдужі кропивничани.

789

Серед похованих на Алеї Слави – студенти фізико-математичного факультету ЦДПУ ім. В. Винниченка спеціальності Трудове навчання Карнаух Віктор Вікторович і Шершень Андрій Олексійович. Вклонитись подвигу та покласти квіти прийшли і наші студенти. Дуже важка хвилина мовчання, що розділяє нас із тими, хто за мить пішов у вічність заради Миру.

10

Дорогою ціною стверджуємо ми Незалежну Україну. Пам’ятаймо і шануймо наших Героїв! Слава Україні! Героям Слава!

11