21 квітня на базі Центральноукраїнського національного технічного університету відбувся обласний тур змагань All-Ukrainian Collegiate Programming Contest, що є 1/8 Міжнародної студентської олімпіади з програмування ACM-ICPC. Вже декілька років поспіль кращих програмістів області гостинно зустрічає кафедра кібербезпеки та програмного забезпечення ЦНТУ.

2

Цього року на олімпіадному майданчику зустрілися 19 студентських команд, 8 з яких представляли фізико-математичний факультет Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.

3

Крім ветеранів олімпіадного руху команд CUSPU_NotFound (у складі магістрантів Володимира Міхава, Віктора Туртуріки та Юлії Носко), CUSPU_HelloWorld (у складі студентів групи Ін14б Марини Сокол, Дмитра Мельника та Микити Майорова) і CUSPU_BSOD (у складі студентів групи Ін15б Олександра Сиволапа, Антона Ноги та Євгенія Філоненка) у змаганнях взяли участь нові команди – CUSPU_return_NULL у складі студентів групи КН17б Горбатого Михайла, Бондаренка Романа та Москальова Євгенія та CUSPU_10011_00100_0000_01100 у складі студента групи Ін15б Костянтина Горбача та студентів групи КН16б Коріонова Дмитра та Шевчука Максима (тренер – Шлянчак Світлана Олександрівна). Крім того у складі декількох команд додалися нові недосвідчені учасники: в оновленому складі виступала команда CUSPU_Tripplearray (студенти групи КН16б Олесь Ізовіта, Кирило Руденко та Олександр Кислий) та дві дівочі команди – CUSPU_SOK у складі студентки групи МІ16б Щербини Катерини та студенток групи МІ15б Красоти Олени та Котельникової Світлани (тренер – Дроговоз Наталія Анатоліївна) і CUSPU_keyword_BAF у складі студенток групи КН16б Анастасії Федорової, Катерини Бельмеги та Ольги Андреєвої (тренер – Шлянчак Світлана Олександрівна).

456

В результаті три найдосвідченіші команди області CUSPU_NotFound, CUSPU_HelloWorld та CNTU_UserDefault з технічного університету розв’язали по сім задач і посіли відповідно до суми отриманих штрафів перше, третє і друге місце в області. Чекатимемо від них нових перемог і звершень на другому етапі змагань, що цього року відбудеться у вересні на базі Дніпровського національного університету.

Серед команд нашого університету третьою стала команда CUSPU_BSOD (4 задачі), четверте місце у команди CUSPU_10011_00100_0000_01100 (2 задачі) і п’яте посіла команда CUSPU_Tripplearray (1 задача).

78910

Вітаємо нашу команду CUSPU_NotFound (у складі магістрантів Володимира Міхава, Віктора Туртуріки та Юлії Носко) із заслуженою перемогою та бажаємо успішних змагань на наступних етапах.