Кожного року на фізико-математичному факультеті проводиться «Тиждень факультету», в межах якого проводиться велика кількість заходів. Це конференції, круглі столи, майстер-класи,конкурси,зустрічі з цікавими людьми, квести, вікторини, виставки тощо. Цього року святковий тиждень відбуватиметься з 16 по 20 квітня. Деканат, викладачі та студенти підготували низку заходів, які сприятимуть популяризації факультету, активізації студентського життя, згуртуванню колективу.

 

Починається святкування у понеділок, 16 квітня, вікториною «Цікава математика», яку проведуть студенти-першокурсники Величко М. та Іванов Є. Вікторина передбачає дуже багато цікавих і пізнавальних завдань з математики, які буде запропоновано розв’язати студентам першого курсу усіх спеціальностей. Головний девіз вікторини «Як би ми жили, щоб не було математики?» Долучитися до вікторини можуть усі бажаючі студенти.

001

Студенти-математики підготували стінгазети, в яких висвітлили нові тенденції у вивченні математики, цікаві факти та винаходи з математичної галузі.

У вівторок, 17 квітня, студенти-фізики Магденко В. та Фертюк М. проведуть у холі факультету цікаві фізичні досліди, який розкриють таїну фізичних явищ, привернуть увагу до цікавого і захоплюючого світу фізики – науки, що вивчає та описує світ, в якому ми живемо.

002

У цей же день відбудеться видовищний захід «Містер фізмат», де найкращі студенти-першокурсники змагатимуться за корону «Містера» і титул найкрасивішого, талановитого, креативного, розумного та кращого хлопця факультету.

003

Середа, 18 квітня буде насичена цікавими статистичними фактами. Студенти-статистики Цигульська В. та Ярмоленко А. проведуть цикл радіопередач «Світ статистики», в яких на нас чекають безліч цікавих фактів з різних сфер нашого життя.

Четвер, 19 квітня, розпочнеться виставкою творчих робіт студентів спеціальності «Технологічна освіта» та «Трудове навчання», на якій студенти різних груп та курсів представлять результати своєї майстерності. Це вироби з бісеру, малюнки, вишивки, в'язання, орігамі, декупаж, вироби з дерева та металлу, інші оригінальні роботи .

004

О 14.00 відбудеться конкурс молодих дизайнерів одягу «Палітра моди», де студенти цих спеціальностей представлять доробки – колекції одягу, які вони створювали власноруч протягом року. До участі у конкурсі запрошено і учнів шкіл, яких ми радо будемо бачити на нашому заході.

005

У п'ятницю, 20 квітня, планується проведення квесту Чернецькою А., який буде проведено у стінах факультету і перевірить знання студентів про історію факультету, цікаві місця та здобутки факультету.

Запрошуємо викладачів, студентів та усіх охочих взяти участь у заходах, отримати позитивні емоції та гарний настрій!