6 березня 2018 року у бібліотеці імені Д.І. Чижевського за підтримки Фонду регіональних ініціатив «Кропивницький» відбувся благодійний ярмарок хенд-мейду «Весняні барви». Майстрині Кропивницького зібралися разом аби допомогти організацій по захисту тварин «БІМ» придбати все необхідне для лікування та утримання тварин. Організатором цього дійства була студентка фізико-математичного факультету спеціальності «Трудове навчання та технології» Світлана Козлова.

2

Активку участь у ярмарку взяли представники Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка, зокрема студентка спеціальності «Трудове навчання та технології» Софія Чернова, а також працівники університетської бібліотеки. У благодійній акції взяли 19 майстрів різної вікової категорії, так, наприклад, наймолодшій з них 7 років. 

3

На відвідувачів чекало різноманіття виробів, виконаних у різних техніках. Кожен зміг придбати сувенір чи подарунок до свят. Окрім цього, для гостей працювала святкова весняна фотозона та зона кави-брейк.

Було проведено конкурси та нагороджено переможців подарунковими сертифікатами на безкоштовну каву від Cafe Diner MCS та сертифікатими на придбання канцелярської продукції у розмірі 15% від магазину «Канцлер».

4

На відвідувачів та учасників чекав позитивний настрій та музичний подарунок від  креативних дівчат з групи «Silver and gold», а також позитивниої Людмили Борисенко.

За результатами ярмарку було зібрано 2150 грн, що були передані представникам «БІМу».

56789