Сьогодні, 26 грудня 2017 року, на фізико-математичному факультеті відбулося урочисте відкриття фотозони #ILOVEFIZMAT. Ініціаторами і організаторами даного проекту виступила студенти групи МІ16Б (спеціальність Математика). Метою створення фотозони є популяризація фізико-математичного факультету.

“Коли ми були на історичному факультеті, ми звернули увагу на те що в них на факультеті є гарна фотозона. Також ми зауважили, що у нас її немає. Отак і виникла ідея створити власну фотозону, зробити її ще кращою, щоб вона привертала увагу та радувала око” – говорить студентка-співорганізатор.

2

Організатори залишилися задоволені результатами та в майбутньому мають плани організувати схожі фотозони до інших свят, наприклад, до 8 березня.

Ось що говорять інші студенти про нашу фотозону:

“Я в захваті від фотозони, але вважаю, що Діда Мороза слід було б зміцнити” – ділиться думками студент групи ТН17М (спеціальність Трудове навчання та технології).

3

“Мені дуже подобається ця фотозона, її робили мої однокурсники, та думаю що вони приклали максимум зусиль для отримання найкращого результату. Даний захід проводиться у рамках благодійної акції, тому у кожного є можливість безкоштовно сфотографуватися на фоні нашої фотозони, тож я запрошую усіх на фотосесію!” – розповідає студент МІ16Б.

“Загалом, дуже креативне рішення, але вважаю, що фотокарток замало. Можливо було б краще розмістити їх у віконцях шибки (декорації) та зробити дещо більшого формату. Також біля Діда Мороза немає снігуроньки” – висловлюється студентка ФІ16Б (спеціальність Фізика).

4

Загалом враження про благодійну акцію #ILOVEFIZMAT є позитивним. Студенти, викладачі та гості університету активно фотографуються на фоні фотозони, що неодмінно вплине на популяризацію факультету та формування його позитивного іміджу.

Повідомлення підготовлене студенткою групи ТН16Б Світланою Козловою.

Матеріал підготувала студентка ТН16Б Козлова Світлана.