Рівно через рік діяльності молодіжного парламенту Кіровоградської області відбулися проміжні вибори. З різних причин, в тому числі і за власним бажанням, склали свої мандати депутати семи округів. Два з них виявилися округами Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.

2

На фізико-математичному факультеті по округу №19 у виборах прийняли участь два кандидати. Це Вікторія Осіпова – студентка першого курсу спеціальності Математика – та Яриніч Едуард – студент першого курсу спеціальності Комп’ютерні науки. Передвиборча компанія проходила досить активно: кандидати активно займалися агітацією та проводили зустрічі з виборцями. Напередодні виборів відбулися дебати, на яких кандидати відповіли на всі питання виборців – студентів фізико-математичного факультету. День виборів пройшов у напруженій роботі виборчої комісії та організаторів голосування. В результаті перемогу здобула Вікторія Осіпова.

3

На наступній сесії молодіжного парламенту губернатор Кіровоградської області С.А. Кузьменко вручив посвідчення, і Вікторія прийняла участь у роботі молодіжного парламенту вже як депутат. В ході проведення сесії депутат Вікторія Осіпова була обрана секретарем правозахисної комісії, яку очолює ще один студент спеціальності Фізика фізико-математичного факультету Грищенко Владислав.

4

Через декілька днів депутати молодіжного парламенту відправились у робочу поїздку до міста Львова. Там разом зі студентським мером, активістами Національного університету І. Франка та з представниками ГО «Самопоміч» обговорили проблеми молодіжної політики та активності молоді у вирішенні соціально-економічних та політичних завдань. Після чого у сесійній залі міської адміністрації м. Львова зустрілися із заступником мера. Емоційно-насиченим враженням нових депутатів не було меж.

567