Команда нашого факультету KSPU_NotFound у складі Юлії Носко, Віктора Туртуріки та Володимира Міхава стала призером ІІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування‼!

3

Хто не мріяв опинитися в Одесі в оксамитовий сезон? – Ласкаве осіннє сонце, ще тепле море… Беріть участь в олімпіаді з програмування, і Ваша мрія здійсниться!

2

Саме такий шлях обрали учасники двох команд нашого факультету – KSPU_NotFound у складі Юлії Носко, Віктора Туртуріки та Володимира Міхава, та KSPU_HelloWorld у складі Марини Сокол, Дмитра Мельника та Андрія Максименка. Позаду лишилися перший та другий етапи олімпіади, і ось нарешті Одеса.

5

10 жовтня 2017 року на третьому етапі змагалися студентські команди другої ліги. До Одеської національної академії харчових технологій з усієї України з’їхалися кращі команди університетів, коледжів та шкіл. Як зазначили організатори, вони привезли з собою не лише гарний спортивний настрій, а і чудову погоду: після тижня дощів визирнуло сонце, яке гріло учасників протягом усіх змагань.

4

Правда дебютантам третього етапу – команді KSPU_HelloWorld, – на цей раз не вдалося обійти більш досвідчених колег: вони розв’язали дві задачі. Але настрою це не зіпсувало… А ось найтитулованіша наша команда KSPU_NotFound, розв’язавши 6 задач, стала шостою серед 48 команд у загальному заліку, третьою серед команд вищих навчальних закладів та другою у номінації «педагогічні університети».

6

Що ж, цілком заслужений результат! Вітаємо всіх наших учасників. Бажаємо їм подальших перемог, успіхів у навчанні і роботі, здоров’я і миру.

Репортаж та фото підготувала Яна Калюжна (група ІН14Б).