Участь у цьому конкурсі приймали студентки першого курсу. Цьогорічний конкурс "Міс фізмат - 2013" пройшов на високому рівні! Один з найкращих за останні роки, не тільки на нашому факультеті, а й у всьому університеті( за висновками незалежного журі ). Конкурс став справжнім шоу, в якому виступи учасниць шоу були «розбавлені» виступами студентів різних курсів.

Концертну програму відкрила Міс фіз-мат - 2012, кандидат у майстри спорту з художньої гімнастики ,студентка 26 групи Каліванова Анна. Наступними виступили дівчата з 41 групи Тимофєєнко Марія та Кривохижа Тетяна з романтичною піснею, яка заполонила серця глядачів. Студент 31 групи Чумічка Олександр та Бабіна Ліза подарували позитивні емоції рок композицією, а Берлін Віталій (33гр.) та Салата Аліна (37гр.) подарували чарівну казку про кохання. Як і завжди, Фітенко Тетяна (27гр.) своїм голосом зачарувала всіх! Розважили присутніх команда КВК " Ні грама зайвого", викликали у всіх щирий сміх. 

Вперше концерт вели четверо ведучих: Салата Аліна, Овчинніков Дмитро, Фітенко Тетяна та Ємельянов Олег, які провели концерт як справжні професіонали, жартували, дотепно коментували увесь концерт. Особливої відзнаки заслуговує Студентська рада, зокрема Сова Катерина, Салата Аліна, Довгопол Олександра , Залива Анастасія, за підготовку конкурсу та його організацію

Вітаємо учасниць конкурсу! Дякуємо за відважність, витримку та цілеспрямованість!

 

За оцінками журі, які в кожному конкурсі ставили бали кожній учасниці, «Міс фізмат - 2013» стала студентка 13-тої групи Спиридонова Марія. Першою віце-Міс стала Перерва Анастасія, студентка 11-тої групи, другою - Бондаренко Юлія( 17 група),третьою - Патріна Анастасія ( 12 група).

{gallery}news_KT/2013_12_06/01{/gallery}