Щороку на фізико-математичному факультеті проходить концерт «Вернісаж талантів», на якому першокурсники демонструють свої таланти та виявляють свої творчі здібності. Цього року датою проведення фестивалю було 26 вересня.

Як і завжди, цьогорічний концерт був веселим, різноплановим, цікавим. Дівчата виявили співочий талант, хлопці ставили сценки з шкільного життя та реалій сьогодення. Цікавим став виступ лицарів у історичних костюмах, які «воювали по-справжньому» так, що у глядачів захоплювало дух. Незвичний як для інформатика талант виявила студентка 16 групи Ю. Носко – вона презентувала свої вишиті роботи: ікони, картини, рушники.

Особливо відзначилися студенти 12 групи, які взяли участь у заході повним складом групи – всі студенти були задіяні у номерах концерту, причому виступили першими, задали тон всьому концерту дратвовим  флешмобом  і далі виступали у наступних номерах.

По завершенню свята студентів привітали декан факультету професор Ріжняк Р.Я. та заступник декана з навчально-виховної роботи Чистякова Л.О. Студентська рада приготувала солодкий подарунок – торт кожній групі, щоб свято стало справді яскравим і таким, що запам’ятається надовго.

Тепер найкращі  студенти візьмуть участь у Гала-концерті університету.

 {gallery}news_KT/2013_09_10/02{/gallery}