Використання інформаційно-комунікаційних технологій для розкриття теми «Властивості та графіки тригонометричних функцій»

Богдан Валерійович Теренчин, Інна Геннадіївна Ключник

Анотація


У даній публікації досліджується практичне використання ІКТ( інформаційно-комунікаційних технологій) в тригонометрії - розділ елементарної математики, що лежить на перетині алгебри та геометрії і вивчає співвідношення між сторонами й кутами трикутників.. Ця тема має широке значення в навчанні тригонометрії, так як надає нового забарвлення у її вивчені.. У статті наводяться конкретні приклади завдань, які вирішенні саме за допомогою засобів ІКТ. Для розв'язання цих завдань використовуються різні додатки і методи. Ця стаття підкреслює важливість використання ІКТ і заохочує до подальших досліджень та відкриттів в цій області.


Повний текст:

PDF

Посилання


Бевз Г. П. Математика : Алгебра і початки аналізу та геометрія. Рівень стандарту : підруч. для 10 кл. закладів загальної середньої освіти / Г. П. Бевз, В. Г. Бевз. — К. : Видавничий дім «Освіта», 2018. — 288 с. : : іл. ISBN 978-617-656-896-4

Істер О.С. Математика : (алгебра і початки аналізу та геометрія, рівень стандарту) : підруч. для 10-го кл. закл. заг. серед. освіти / О.С. Істер. — Київ : Генеза, 2018. — 384 с. : іл. ISBN 978-966-11-0110-3.

Тимофіївна Я. Тестові завдання – як швидкий та ефективний спосіб перевірки знань учнів. – Харків, 2010. – 36 с.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.