ОРГАНІЗАЦІЯ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ УЧНІВ ПІД ЧАС ВИВЧЕННЯ ТЕМИ «ДОСЛІДЖЕННЯ ТА ПОБУДОВА ГРАФІКІВ ФУНКЦІЙ» В СТАРШІЙ ПРОФІЛЬНІЙ ШКОЛІ

Аліна Володимирівна Дядик

Анотація


У статті розглядається дистанційне навчання математики як форма і засіб навчання, спрямоване на забезпечення рівного доступу учнів до якісного навчання. Висвітлюються окремі історичні аспекти виникнення, поширення та функціонування дистанційного навчання. Наведено основні методи та засоби організації дистанційного навчання учнів під час вивчення теми « Дослідження та побудова графіків функцій» в старшій профільній школі. Подається приклад використання програми "Desmos» для  наочної побудови та дослідження функцій. Описано переваги та недоліки даної програми.


Повний текст:

PDF

Посилання


Артюшенко О.В. Моделі організації дистанційного навчання / О.В.Артюшенко // Педагогіка, психологія та методологічні проблеми фізичного виховання і спорту. – 2007. – №7.

Концепція розвитку дистанційної освіти в Україні. – К. : КПІ, 2000. – 12 с.

Корсунська Н.О. Дистанційне навчання: підходи до реалізації// Сучасні інформаційні технології та інноваційні методи навчання в підготовці фахівців: методологія теорія, досвід, проблеми. / Н. О. Корсунська – К.; Вінниця ДОВ Вінниця, 2000. – 348 с.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.