ІНТЕРАКТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ВИВЧЕННІ РОЗДІЛУ «ФІЗІОЛОГІЯ ХАРЧУВАННЯ»
Анотація
У статті розглянуто використання інтерактивних технологій навчання під час вивчення розділу «Фізіологія харчування» учнями профільного класу старшої школи. Висвітлено основні групи інтерактивних технологій навчання які сприятимуть розумінню і корекції засвоєного школярами нового матеріалу, що безпосередньо вплине на формування ключових компетентностей в учнів профільного класу. Застосування інтерактивних технологій є важливою складовою підготовки учнів, що допомагає ефективному відпрацюванню навичок для виконання виробничих функцій в умовах наближених до реальних.
Повний текст:
PDFПосилання
Бугайов О.І., Дейкун Д.І. Диференціація навчання учнів у загальноосвітній школі: методичні рекомендації. Київ: Освіта, 1992. 32 с.
Кравченко Т., Коберник О. Використання інтерактивних методик на уроках трудового навчання. Трудова підготовка в закладах освіти. 2003. № 2. С. 28–31.
Липова Л., Бондарев I. Психологічний і змістовий аспекти проблеми вибору профілю навчання. Рідна школа. 2005. №. 11. С. 3 6.
Овчарук О. Профільне навчання в старшій школі. Стратегія реформування освіти в Україні: Рекомендації з освітньої политики. Київ: «К.І.С.», 2003. С. 57 81.
Пометун О.І., Пироженко Л.В. Сучасний урок. Інтерактивні технології навчання: наук.-метод. посібн. /. За ред. О. І. Пометуна. Київ.: Вид-во А.С.К., 2004. 192 с.
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.