ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ МУЛЬТИМЕДІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НА УРОКАХ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ

Андрій Олександрович Небесний

Анотація


У статті досліджено можливості застосування мультимедійних технологій на уроках трудового навчання. Особливу увагу відведено наочним матеріалам, які вчитель може створювати власноруч за допомогою Інтернет програм. Зокрема, для уроків з трудового навчання доречно використовувати графічний редактор Сanva, що дозволяє створювати наочні матеріали для освітнього процесу. Розроблено приклад створення навчального роздаткового матеріалу на сайті Сanva, який в подальшому можна використати на уроках трудового навчання, особливо під час вивчення розділу «Матеріалознавство».


Повний текст:

PDF

Посилання


Гордійчук Г. Використання мультимедійних технологій на уроках трудового навчання як засобу підвищення пізнавальної активності учнів / Галина Гордійчук // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Серія: Педагогіка. − 2007. − №7. − С. 134−137. – Бібліогр.: 9 назв.

Кремень В. Г Інформаційно-комунікаційні технології в освіті і формування інформаційного суспільства / В. Г. Кремінь // Інформатика та інформаційні технології в навчальних закладах. – 2006. – №6. – С. 4–8. − Бібліогр.: 7 назв.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.