ВПРОВАДЖЕННЯ ІНТЕГРОВАНИХ УРОКІВ З ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ ПРИ ВИВЧЕННІ ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ
Анотація
Повний текст:
PDFПосилання
Ампілогова Л. П. Модульна організація уроку. / Л. П. Ампілогова – К. : Шкільний світ, 2008. – 160 с.
Волкова Н. П. Педагогіка: посібник. / Н. П. Волкова – К. : Вид. центр Академія, 2001. – 576 с.
Островерхова Н. М. Аналіз уроку: концепції її, методики, технології / Н. М. Островерхова. – К. : ІНКОС, 2003. – 175 с.
Фіцула М. М. Педагогіка: навч. посібник. / М. М. Фіцула. – К. : Академія, 2000. – 544 с.
Чепіль М. М. Педагогічні технології : навч. посіб. / М. М. Чепіль, Н. З. Дудник. – К. : Академвидав, 2012. – 224 с.
Ягупов В. В. Педагогіка: посібник. / В. В. Ягупов – К. : Либідь, 2002. – 560 с.
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.