ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОЕКТНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПРИ ВИВЧЕННІ ТЕМИ «ТІЛА ОБЕРТАННЯ» У СТАРШІЙ ШКОЛІ

Інна Сергіївна Білецька

Анотація


у статті висвітлено сутність, зміст та функції методу проектів взагалі та зокрема під час вивчення тіл обертання у старшій школі; наведено етапи виконання та доцільність застосування методу проектів у навчальному процесі як форми продуктивного навчання учнів; запровадження проектної технології у навчальному процесі сприятиме кращому засвоєнню і поглибленню знань, розвитку творчого мислення учня; формуванню навичок групової командної роботи та комунікації; сприятиме навчанню методам пошуку, збору, аналізу та синтезу інформації для вирішення поставлених навчальних завдань; сприятиме поглибленню знань учнів з геометрії та підвищенню освітнього рівня школярів.

Повний текст:

PDF

Посилання


Освітні технології: Навч.-метод. посібник /О.М. Пєхота, А.З. Кіктенко, О.М. Любарська та ін.; За ред. О.М. Пєхоти. – К.: Вид-во А.С.К., 2003. – 255с.

Бондар С.П. Перспективні педагогічні технології в шкільній освіті / С.П. Бондар, Л.Л. Момот, Л.А. Липова, М.І. Головко – Рівне: Тетіс, 2003. – 200 с.

Головко М.В. Загальні тенденції та психолого-педагогічні проблеми запровадження сучасних технологій навчання. Нові технології навчання: Наук.-метод. зб. /Кол.авт. –К.: НМЦСО освіти, 2001. – Вип.30. – 254 с.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.