ОСОБЛИВОСТІ МЕТОДІВ РОЗРОБКИ ДОДАТКІВ ДЛЯ ПЛАТФОРМИ ANDROID

Дмитро Олександрович Годун

Анотація


У статті проаналізовано основні критерії ефективності використання мов Java, Kotlin та JS для розробки Android додатків. З цією метою порівнювались процеси створення ідентичних додатків за допомогою використання SDK для кожної платформи. Досліджено критерії ефективності вибору технології для розробки Android додаткі з урахуванням глибини застосування мовами Java, Kotlin та JS. Робота може бути корисною для студентів та викладачів фізико-математичних факультетів та осіб, які цікавляться розробкою додатків для мобільних платформ.


Повний текст:

PDF

Посилання


Strategy Analytics: Android Captures Record 88 Percent Share of Global Smartphone Shipments in Q3 2016 [Електронний ресурс]. – 2016. – Режим доступу до ресурсу: https://www.strategyanalytics.com/strategy-analytics/news/strategy-analytics-press-releases/strategy-analytics-press-release/2016/11/02/strategy-analytics-android-captures-record-88-percent-share-of-global-smartphone-shipments-in-q3-2016#.WpbhqejFKUl.

Android Studio Release Notes [Електронний ресурс]. – 2018. – Режим доступу до ресурсу: https://developer.android.com/studio/releases/index.html.

Building Projects with Native Code [Електронний ресурс]. – 2018. – Режим доступу до ресурсу: http://facebook.github.io/react-native/docs/getting-started.html.

К.В. Харченко Методи та засоби розробки програмних додатків для операційної системи андроїд.// Збірник наукових праць. Серія: Нові рішення в сучасних технологіях. – Х.: НТУ «ХПІ». – 2014. - № 17. – С. 68-72.

Загальна частка ринку мобільних ОС у продажах кінцевим споживачам з 1 кварталу 2009 року до 2-го кварталу 2017 року [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://www.statista.com/statistics/266136/global-market-share-held-by-smartphone-operating-systems/.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.