ДОСВІД ЗАСТОСУВАННЯ СУЧАСНИХ МЕТОДІВ НАВЧАННЯ ПРИ ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦІВ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ

Олена Вікторівна Василенко

Анотація


Стаття присвячена дослідженню сучасних та впровадженню особливих методів навчання, які доцільно використовувати при підготовці фахівців ресторанної справи. Застосування особливої методики навчання дозволить зрозуміти, які інструменти існують для управління бізнес-процесами ресторанного господарства, а також на основі аналізу фінансових результатів приймати ефективні рішення.

Посилання


Бабанский Ю.К. Оптимизация учебно-воспитательного процесса / Ю.К. Бабанский.- М.:Просвещение, 1982.-192с

Ильина Т.А. Педагогика / Т.А. Ильина.- М.: Просвещение, 1984.- 496с.

Кудрявцев Т.В. Психология технического мішления / Т.В. Кудрявцев.- М.: Педагогика, 1977.- 264с.

Кремень В.Г. Освіта і наука України: шляхи модернізації (факти, роздуми, перспективи) / В.Г. Кремень. –К.:

Грамота, 2003. –216с.

Кіктенко К.З. Освітні технології: Навч.-метод. посіб./ К.З. Кіктенко О.М.Любарська та ін За заг. ред. О.М. Пєхоти.-К.: А.С.К, 2001.-256с.

Лернер И.Я. Проблемное обучение / И.Я. Лернер.- М.: Знание,1974.- 64с.

Матюшкин А.Н. Проблемные ситуации в мышлении и обучении.- М.: Педагогика, 1972.-168с.

Махмутов М.И. Проблемное обучение. Основные вопросы теории / М.И. Махмутов .-М.: Педагогика,1975.- 368с.

О. Пометун Інтерактивні технології навчання: теорія, практика, досвід: метод. посіб./ О. Пометун, Л. Пироженко. –К.: АПН, 2002.-135с.

Рубинштейн С.Л. Основы общей психологии: В2 т. Т.1/ С.Л. Рубинштейн. – М.:Педагогика, 1989.-448с.

Чернилевский Д.В. Дидактические технологии в высшей школе: Учеб. пособие для вузов / Д.В. Чернилевский.–М.:ЮНИТИ –ДАНА, 2002. 437с.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.