МЕТОДИКА НАВЧАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОМУ ОБЛАДНАННЮ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ

Світлана Михайлівна Іщенко

Анотація


Стаття присвячена вивченню сучасної методики навчання технологічному обладнанню харчової галузі. Вважається, що процес розвитку педагогічної діяльності майбутніх педагогів професійного навчання у вищих навчальних закладах неможливий без активного використання інноваційних технологій. Тому розвиток сучасних тенденцій освітніх ресурсів спонукає до прагнення педагогів створювати умови для формування науково-технічного процесу у своїй роботі. У статті описується про оволодіння новими сучасними методами і формами викладання. Володіння новітніми та сучасними методиками необхідно для спілкування на одному рівні зі студентами. Доводиться, що вивчення сучасного технологічного обладнання харчових виробництв дає вагомий вплив на якість засобів навчання, що використовуються в навчальному процесі.

 

This article is devoted to the study of modern methods of teaching technological equipment food industry process of teaching future teachers of vocational training in higher education is not possible without the active use of innovative technologies. The development of modern trends in educational resources meets the aspirations of progressive educators to create conditions for the formation of scientific and technological process in their work. Garrison of the teacher is successful in its quest for self-education and acquisition of new modern methods and forms of teaching. Knowledge and skills teachers need constant updating, so possession of the latest and modern techniques need to communicate in one language with the students. The study of modern technological equipment of food production becomes rapid development in the food industry. This provides a significant effect on the quality of learning tools used in the classroom.


Повний текст:

PDF

Посилання


Бутковский В.А. Технологическое оборудование мукомольного производства / В.А. Бутковский, Г.Е. Птушкина – М.: Агропромиздат, 1999. – 208 с.

ГребенюкС.М. Технологическое оборудование сахарных заводов /С.М. Гребенюк – М.: Мир, 1981. – 456 с.

Зайчик Ц.Р. Оборудование предприятий винодельческой промышленности / Ц. Р. Зайчик. – М.: Пищевая промышленность, 1988. – 315 с.

Кретов И. Т. Технологическое оборудование предприятий пищеконцентратной промышленности / И.Т. Кретов, В.М. Кравченко, А.Н. Остриков. – Воронеж : Изд-воВГУ, 1990. – 224 с.

Кошевой Е.П. Технологическое оборудование предприятий производства растительных масел / Е.П. Кошевой. – СПб.: ГИОРД, 2001. – 430 с.

Лисовенко А.Т. Технологическое оборудование хлебзаводов и пути его усовершенствования / А.Т. Лисовенко. – М.: Легкая и пищевая промышленность,1982. – 208 с.

Маршалкин Г.А. Технологическое оборудование кондитерских фабрик / Г.А. Маршалкин. – М.: Легкая и пищевая промышленность, 1984. – 447 с.

Мирончук В.Г. Обладнання підприємств переробної і харчової промисловості / В.Г. Мирончук, І.С Гулий, М.М Пушанко – Вінниця: Нова книга, 2007. – 736 с.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.